کد خبر : 3540
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 آبان 1397 - 7:48

تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر کاهش ناتوانی سالمندان

تاثیر مصرف پروتئین بیشتر بر کاهش ناتوانی سالمندان

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد مصرف پروتئین بیشتر موجب کاهش ریسک ناتوانی در سالمندان شده و به آنها کمک می کند تا به مدت طولانی تری زندگی مستقل داشته باشند. به گزارش گشت و گذار، به گفته محققان دانشگاه نیوکاسل بریتانیا، پروتئین رژیم غذایی روند از بین رفتن توده های عضلانی را با


نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد مصرف پروتئین بیشتر موجب کاهش ریسک ناتوانی در سالمندان شده و به آنها کمک می کند تا به مدت طولانی تری زندگی مستقل داشته باشند.

به گزارش گشت و گذار، به گفته محققان دانشگاه نیوکاسل بریتانیا، پروتئین رژیم غذایی روند از بین رفتن توده های عضلانی را با افزایش سن کُند می کند و در نتیجه سالمندان توانایی انجام کارهای روزمره شان حفظ می شود.

«نانو مندونکا»، سرپرست تیم تقحیق، در این باره می گوید: «یافته های ما از باور فعلی در مورد افزایش مصرف روزانه پروتئین پیشنهادی برای داشتن دوره سالمندی سالم و فعال دفاع می کند.»

در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۷۰۰ نفر را در دو شهر بریتانیا بررسی کردند. این افراد درسال ۲۰۰۶، ۸۵ ساله بودند. بیش از یک چهارم (۲۸ درصد) آنها کمتر از میزان مجاز توصیه شده پروتئین مصرف می کردند.

محققان در طول مدت ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد دریافتند شرکت کنندگانی که در شروع مطالعه، پروتئین بیشتری مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که پروتئین کمتری مصرف کرده بودند، کمتر دچار ناتوانی شده بودند.

به گفته مندونکا، افراد بزرگسال مسن باید به ازای هر ۰.۹۹ کیلوگرم وزن بدن شان، ۱ گرم پروتئین مصرف کنند. بدین معنا که، یک فرد با وزن ۷۲.۵ کیلوگرم نیاز به مصرف حدود ۵۸ گرم پروتئین در روز دارد. مصرف یک وعده مرغ به میزان یک کیلوگرم حاوی حدود ۳۱ گرم پروتئین است.

منابع خوب پروتئین شامل گوشت، ماهی، تخم مرغ، محصولات لبنی، حبوبات، و مغزیجات آجیلی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.