حیات وحش نیازمندمتخصص است/محیط طبیعی اولویت سازمان محیط زیست نیست
یک دامپزشک و کارشناس محیط زیست گفت: به یقین خسارت وارد شده ناشی از تلفات پنج فرد گور ایرانی به مراتب بسیار بیشتر از سرمایه گذاری برای تربیت ده نفر نیروی متخصص و عملیاتی است. یک دامپزشک و کارشناس محیط زیست ضمن اشاره به حادثه تلخ تلف شدن پنج گورخر ایرانی در جا به جایی […]
یک دامپزشک و کارشناس محیط زیست گفت: به یقین خسارت وارد شده ناشی از تلفات پنج فرد گور ایرانی به مراتب بسیار بیشتر از سرمایه گذاری برای تربیت ده نفر نیروی متخصص و عملیاتی است.
یک دامپزشک و کارشناس محیط زیست ضمن اشاره به حادثه تلخ تلف شدن پنج گورخر ایرانی در جا به جایی توسط سازمان محیط زیست به گشت و گذار گفت: محیط طبیعی اولویت سازمان حفاظت محیطزیست نبوده و نیست.
سعید یوسفپور افزود: حداقل در چهل سال گذشته محیط طبیعی که پایه و اساس شکل گیری این سازمان بود آنچنان که باید مورد توجه جدی قرار نگرفت، هرچند خود سازمان حفاظت محیطزیست نیز به دلیل پذیرش ضعیف در حاکمیت از قدرت، ساختار، بودجه و نیروهای تخصصی توانمند لازم چندان بهرهای نبرده اما مسئولان سازمان نیز تلاش چشمگیری برای توانمند سازی بدنه کارشناسی انجام نداده است.
وی ادامه داد: در دوران ریاست آقای محمدیزاده در مورد لزوم تقویت دامپزشکی حیات وحش، تقاضای کتبی ارائه کردم و در دوره های بعد نیز در مطالبی که نوشتم و گفت و گو هایی که با رسانه ها داشتم به موضوع پر اهمیت و تخصصی بیهوشی حیات وحش و لزوم تربیت نیروی متخصص اشاره کردم که مورد پسند برخی دوستان قرار نگرفت.
این کارشناس محیط زیست تاکید کرد: اگر هزینه های انسانی و مالی چندین دهه حفاظت از هر فرد گور ایرانی را محاسبه کنیم به یقین خسارت وارد شده ناشی از تلفات پنج فرد گور ایرانی به مراتب بسیار بیشتر از سرمایه گذاری برای تربیت ده نفر نیروی متخصص و عملیاتی است.
یوسفپور تصریح کرد: حیات وحش ایران نیازمند متخصص بیهوشی دامپزشکی حیات وحش و متخصص زنده گیری و جابجایی حیات وحش است.
وی در پایان گفت: راه برون رفت از شرایط موجود تقویت بنیه مالی و ساختاری معاونت محیط طبیعی سازمان و آموزش و تربیت کارشناسان متخصص درون سازمانی است.
ارسال دیدگاه