تقدیر آشنا از روحانی به خاطر انتخاب کلانتری

مشاور رئیس جمهور انتخاب عیسی کلانتری به ریاست سازمان محیط زیست را از تشخیص های خوب رییس جمهور برشمرد. به گزارش گشت و گذار، حسام الدین آشنا مشاور رسانه‌ای رییس جمهوری در آیین رونمایی از برنامه جامع اقدام ملی کاهش آلودگی هوا گفت: این تجربه به همه ما نشان داد که بخش مهمی از کار […]


مشاور رئیس جمهور انتخاب عیسی کلانتری به ریاست سازمان محیط زیست را از تشخیص های خوب رییس جمهور برشمرد.

به گزارش گشت و گذار، حسام الدین آشنا مشاور رسانه‌ای رییس جمهوری در آیین رونمایی از برنامه جامع اقدام ملی کاهش آلودگی هوا گفت: این تجربه به همه ما نشان داد که بخش مهمی از کار یک دولت و وظیفه دولت مساله شناسی است و مساله شناسی کار سیاسی نیست و سیاستی است که به آینده ملت مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه ما نیاز داریم سیاهه مسایل ملی را احصا کنیم تا مورد وفاق اکثریت مردم باشد افزود: در غیر این صورت مبتلا به بی دردی می‌شویم و بی سرنوشت خواهیم بود.

آشنا اظهار داشت: ما نیاز داریم برای دولت آینده فهرست مسایل را به میراث بگذاریم و باید به ملت اعلام کنیم که مسائل جاری و آتی کشور واقعاً چه مسائلی است.

وی با اشاره به اینکه مساله آلودگی هوا یک شبه حل نمی‌شود اظهار داشت: تشخیص برگزیدن رییس سازمانی که شناخت مساله را بخشی از مساله دانسته و به دانشگاهیان توجه کرده، کسانی که سال‌ها به آنها بی توجهی شده است.

آشنا افزود: رییس سازمان محیط زیست تشخیص مساله را به دانشگاهیان سپرده است. و ما با دانشگاهیانی مواجهیم که به بلوغ رسیده‌اند همکاری با دولت را ننگ ندانستند و عدم همکاری را شهرت نخوانند.

وی گفت: مطمئنم استادان و دانشجویان در این پروژه مشترک دولت و دانشگاه تجربه متفاوتی داشته‌اند.

مشاور رئیس جمهور تهیه سیاهه را مسائل مهم دولت برشمرد و گفت: این سیاهه‌ها باید در سیاست خارجی و داخلی فراهم شود تا رقابت‌های سیاسی در انتخابات مجلس، شوراها و ریایت جمهوری واقعی می‌شود و در این صورت وجود احزاب موثر است. شناخت اولویت‌های سیاستی و هزینه‌ای کشور وقتی اتفاق می‌افتد که بر سر مسایل توافق داشته باشیم.