تهران به دنبال گسترش روابط گردشگری با جهان است
گشت و گذار نیوز: شهردار تهران اعلام کرد که بهدنبال گسترش و تقویت همکاریها در حوزه گردشگری با سایر شهرهای دنیا است.
علیرضا زاکانی شهردار تهران با اشاره به ظرفیتهای پایتخت کشورمان برای توسعه گردشگری با سایر شهرهای دنیا، اظهار کرد:
این ظرفیت در تهران وجود دارد برای همین بهصورت جدی دنبال این هستیم تا همکاریها و تعاملات در حوزه گردشگری بین تهران و سایر شهرهای دنیا از جمله شهرهای کشورهای همسایه تقویت شود و این همکاریها گسترش یابد.
شهردار تهران افزود:
ما بهصورت جدی دنبال این هستیم که با توجه به راهاندازی هلدینگ گردشگری تهران موضوع گردشگری و صنایع دستی را در تهران بهعنوان یک رکن اساسی دنبال کنیم.
او همچنین با اشاره به همکاریها با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این رابطه اضافه کرد:
در جلسه هفته گذشته هیئت دولت با آقای مهندس ضرغامی دراینباره صحبت کردم که برای گسترش گردشگری تهران با شهرهای مختلف دنیا باید کار اساسی و بزرگی انجام دهیم.
شهردار تهران در پایان صحبتهای خود خاطرنشان کرد:
همکاری در حوزه گردشگری با شهرهای مختلف دنیا از جمله شهرهای کشورهای همسایه و پایتختهای آنان میتواند به تقویت صلح و گسترش روابط دوستانه کمک کند.
منبع: میراث آریا
ارسال دیدگاه