توسعه متوازن گردشگری در کشور نیازمند تمرکز زدایی است
اردبیل – رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه صنعت گردشگری و رونق بخشی به آن نیازمند تمرکززدایی و توزیع متوازن خدمات و امکانات است. به گزارش گشت و گذار، جبار کوچکینژاد ظهر جمعه در بازدید از ظرفیتهای گردشگری شهرستان خلخال در جنوب استان اردبیل، عنوان کرد: برای افزایش سودآوری خدمات ارائه شده در […]
اردبیل – رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه صنعت گردشگری و رونق بخشی به آن نیازمند تمرکززدایی و توزیع متوازن خدمات و امکانات است.
به گزارش گشت و گذار، جبار کوچکینژاد ظهر جمعه در بازدید از ظرفیتهای گردشگری شهرستان خلخال در جنوب استان اردبیل، عنوان کرد: برای افزایش سودآوری خدمات ارائه شده در صنعت گردشگری و جذب هر چه بیشتر مسافران داخلی و خارجی به مناطق مختلف کشور، نیازمند تمرکززدایی و توزیع متوازن خدمات هستیم.
به گفته وی توجه به قابلیتهای گردشگری مناطق مختلف کشور باید مورد توجه قرار گرفته و برای رونق اقتصادی و ارتقای شاخصهای درنظر گرفته شده برنامه ریزی جامعی انجام پذیرد.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در تمامی کشورهای پیشرفته جهان صنعت گردشگری مورد اقبال ویژهای قرار گرفته تا صرف نظر از دیگر قابلیتهای موجود در منطقه مدیریتی کشورها و علی رغم برخورداری از مواهب خدادادی و منابع زیرزمینی نفتی همچنان با جدیت خدمات مرتبط با توسعه گردشگری را ادامه میدهند.
کوچکی نژاد ادامه داد: معرفی و شناساندن ظرفیتهای کم نظیر گردشگری در نقاط مختلف کشورمان نیازمند برخورداری از برنامه مدون بوده و چنانچه در تدوین برنامه جامع برای توسعه این صنعت غفلت شود، به نتیجه قابل اتکا و در خور تحسینی دست نخواهیم یافت.
وی با بیان اینکه با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رویکرد تخصصی در اجرای برنامههای این بخش تقویت خواهد شد، افزود: چنانچه عملکرد خدمات گردشگری با ثبات مدیریتی و افزایش نظارتها همراه شود، رشد چشمگیری در عملکرد کیفی این وزارتخانه رقم خواهد خورد.
ارسال دیدگاه