ثبت ۱۱۹۴ مورد جدید کرونا/تعداد بهبودیافتگان به ۶۳۱۱۳ نفر رسید
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن اشاره به آمار کرونا در کشور، از مردم خواست که همچنان از ترددهای غیر ضروری در سطح جامعه خودداری کنند. به گزارش گشت و گذار، کیانوش جهانپور، بعد از ظهر چهارشنبه در ارتباط تصویری، به ارائه تازهترین آمار ابتلاء، بهبود یافتگان، فوتیها و همچنین وضعیت بستریها در کشور پرداخت. وی با […]
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن اشاره به آمار کرونا در کشور، از مردم خواست که همچنان از ترددهای غیر ضروری در سطح جامعه خودداری کنند.
به گزارش گشت و گذار، کیانوش جهانپور، بعد از ظهر چهارشنبه در ارتباط تصویری، به ارائه تازهترین آمار ابتلاء، بهبود یافتگان، فوتیها و همچنین وضعیت بستریها در کشور پرداخت.
وی با اشاره به یک هزار و ۱۹۴ مورد جدید کرونا از روز گذشته تا ظهر چهارشنبه در کشور، تعداد مبتلایان به این ویروس را ۸۵ هزار و ۹۹۶ نفر اعلام کرد.
جهانپور به آمار بهبود یافتگان کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون ۶۳ هزار و ۱۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کرونا، بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدهاند.
وی، تعداد فوتیها را با توجه به ۹۴ مورد جدید، ۵ هزار و ۳۹۱ نفر اعلام کرد و افزود: ۳ هزار و ۳۱۱ نفر از بیماران نیز در وضعیت شدید و تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، تا کنون بالغ بر ۳۷۷ هزار و ۳۹۶ مورد تست تشخیص کرونا در ۱۲۶ آزمایشگاه مورد تأیید وزارت بهداشت انجام شده است.
ارسال دیدگاه