جهانگردان هندی با مشهورترین جهانگرد ایران دیدار کردند
گشت و گذار نیوز: جهانگردان هندی که به تهران رسیدهاند، در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد با عبدالله امیدوار جهانگرد ایرانی و شهروند جهانی دیدار و گفتوگو کردند.
گروه لالپری» که یک خانواده جهانگرد هندی هستند با دو خودرو، یک کمپر و یک خودرو تاریخی۷۳ ساله از مقصد هندوستان با شعار و صلح و دوستی، مسیر ۱۲هزار کیلومتری را در سفر به چندین کشور دور دنیا، آغاز کردهاند، آنها چند روزی است در ایران هستند و امروز چهارشنبه – ۲۲ شهریور- از مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد در تهران بازدید کردند.
جهانگردان هندی در سعدآباد در بازدید از موزه برادران امیدوار( اولین و تنها موزه گردشگری ایران) با عبدالله امیدوار جهانگرد ایرانی و شهروند جهانی، دیدار و گفت وگو کردند.
در این بازدید صمیمانه، از موزههای برادران امیدوار، اتومبیل های سلطنتی و کاخ موزه ملت در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، بازدید به عمل آمد که بسیار مورد توجه این جهانگردان قرار گرفت.در این برنامه چند خودرو کلاسیک دیگر بههمراه تیم کانون جهانگردی و اتومبیلرانی این گروه را همراهی کردند.
این خانواده در ایران تاکنون در طول مسیر، از بندر عباس، شیراز، لار، اصفهان، آباده و کاشان عبور کردهاند. در بدو ورود به هر شهر توسط کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی و ادارات کل استانها، از این گروه استقبال بهعمل آمده است.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه