راه های کاهش مصرف نمک
بدن انسان برای کمک به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمک دارد. به گزارش گشت و گذار، محققان هشدار میدهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون میشود. طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است. این […]
بدن انسان برای کمک به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمک دارد.
به گزارش گشت و گذار، محققان هشدار میدهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون میشود.
طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.
این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه میکند:
– مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.
– مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم میتواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک کند.
– استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.
– تمایل به مصرف میان وعدههای بدون نمک.
– خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکیهای با میزان کمتر سدیم.
ارسال دیدگاه