سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
به گزارش گشت و گذار نیوز: در حالی که بخش عمده ای از سفرهای حمل ونقل عمومی کشور از طریق ریل انجام می شود و با توجه به آنکه دولت در تلاش است که ناوگان و واگن های حمل ونقلی کشور را نوسازی و مقاوم سازی کند، مدیرعامل شرکت راه آهن نیز اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته در ستاد و مناطق به ویژه نیروهای عملیاتی و همچنین شرکت های بخش خصوصی، در سه سال گذشته شاهد کاهش مستمر سوانح ریلی بوده ایم و از هفته ای چهار و نیم سانحه به هفته ای سه و نیم سانحه به طور متوسط رسیده ایم که کمترین میزان سوانح ریلی در دهه گذشته بوده است.
صالحی، تأکید کرد: مسلماً این نتیجه شیرین و مبارک با دست روی دست گذاشتن صورت نگرفته؛ بلکه با تلاش مضاعف و افزایش دقت عمل پرسنل عملیاتی در مناطق مختلف از یک سو و اقدامات مهم زیرساختی از سوی دیگر عملی شده است که از همه همکاران گران قدر در حوزه های مختلف ایمنی، سیر و حرکت، خط، ناوگان، ستاد، پلیس، حراست و… تشکر و قدردانی می کنم.
رئیس هیئت مدیره راه آهن افزود: یکی از اقدامات شاخص سال گذشته، اصلاح وضعیت ترمز ۸ هزار واگن باری بود که به اذعان متخصصان امر و همچنین نیروهای عملیاتی یک اتفاق بزرگ و به تعبیری یک انقلاب در حوزه ایمنی و ناوگان بود.
وی افزود: پیش از این بخشی از واگن های شبکه، سال های طولانی بدون ترمز و با شیر بسته در شبکه ریلی سیر می کردند و حتی قوانین سیر و حرکت براین اساس وضع شده بود که متأسفانه به درستی هم عمل نمی شد و به کابوسی برای لکوموتیورانان تبدیل شده بود.
او تاکید کرد: خوشبختانه این اتفاق که در نگاه اول غیرممکن به نظر می رسید، در سال گذشته با پیگیری و تلاش مستمر و اختصاص هزینه های لازم انجام گرفت و امیدواریم دیگر شاهد چنین مسئله ای نباشیم.
براساس این گزارش در حال حاضر با اجرای این طرح بسیاری از لوکوموتیو رانان هم ابراز رضایت کرده و اعلام کرده اند که ایمنی آنها هم با اجرای این اقدام بسیار افزایش یافته و ما شاهد کمتر شدن روند حادثه در بسیاری از سیر ها هستیم.
گفتنی است نوسازی ناوگان ریلی کشور و لوکوموتیو ها هم در این بخش خود نقش بسیار موثری در کاهش سهم حوادث ریلی داشته است که به نوعی یک رکورد به شمار می رود.
منبع: تین نیوز
ارسال دیدگاه