ضرورت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراکی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید کرد. به گزارش گشت و گذار، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامه ای از تولید کنندگان ظروف پخت و پز چدنی با قابلیت حذف یا کاهش مصرف روغن، […]
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید کرد.
به گزارش گشت و گذار، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامه ای از تولید کنندگان ظروف پخت و پز چدنی با قابلیت حذف یا کاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت کم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی در فرآیند پخت، قدردانی نمود و آن را گامی مهم در جهت ارتقاء سلامت جامعه و بهبود کیفیت تغذیه خانوارها دانست.
وی، اظهار امیدواری کرد با بهره مندی از یافته های به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقاء بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت.
ظروف پخت و پز چدنی، امکان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون نیاز به استفاده از روغن و همچنین حفظ کامل خواص آنها برای مصرف کنندگان فراهم آورده است.
ارسال دیدگاه