مرمت کاخ اردشیر بابکان اتمام یافت

مرمت کاخ تاریخی اردشیر بابکان فیروزآباد به پایان رسید.

گشت و گذار نیوز: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از پایان مرمت کاخ تاریخی اردشیر بابکان فیروزآباد خبر داد.

سید مؤید محسن‌نژاد گفت:

کاخ اردشیر فیروزآباد از آثار مهم تاریخی دوران ساسانی فارس و اثر ثبت‌ شده ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو است بنابراین برهمین اساس در ادامه پروژه مرمت این بنای عظیم تاریخی بخش‌هایی از بنا مرمت شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت:

مرمت کاخ اردشیر فیروزآباد با اختصاص مبلغ بیش از ۱۹۰ میلیون تومان انجام شد. در این پروژه، تعمیرات بخش‌های سنگی و کاهگل بام کاخ انجام شد.

وی با اشاره به مرمت کاخ اردشیر در گذشته گفت:

در سالیان اخیر بخش‌های زیادی از کاخ مرمت شد و با ادامه پروژه مرمت شرایط کاخ به‌منظور میزبانی از گردشگران مطلوب‌تر شده است.

محسن‌نژاد تصریح کرد:

کاخ اردشیر بابکان یکی از کاخهای ییلاقی اردشیر به شمار می‌رود که در شهرستان فیروزآباد فارس واقع و از سنگ و ملاط گچ ساخته‌شده است. این کاخ در کنار چشمه آبی به نام «قمپ آتشکده» قرار گرفته است، ازاین‌رو این کاخ را آتشکده نیز می‌نامند. گچ‌بری و تزیینات تالارهای این کاخ بسیار زیبا و باشکوه است و به کاخ تچر تخت جمشید شباهت دارد.

کاخ اردشیر فیروزآباد در فاصله ۹۰ کیلومتری جنوب شیراز و ۵ کیلومتری فیروزآباد قرار دارد.
منبع: ایسنا