مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان ثبت ملی شد

۳۰ عنصر در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس از استان‌های هرمزگان، همدان، سمنان، کرمانشاه و اصفهان از جمله مهارت پخت کوکوی تویسرکان به ثبت رسید. به‌گزارش گشت و گذار، در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس که به ریاست معاون میراث‌فرهنگی کشور روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۹۹ در سالن آمفی تئاتر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی […]


۳۰ عنصر در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس از استان‌های هرمزگان، همدان، سمنان، کرمانشاه و اصفهان از جمله مهارت پخت کوکوی تویسرکان به ثبت رسید.

به‌گزارش گشت و گذار، در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس که به ریاست معاون میراث‌فرهنگی کشور روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۹۹ در سالن آمفی تئاتر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور اعضای شورا برگزار شد، ۳۸ پرونده مورد بررسی قرار گرفت.

از عناصر شاخص ثبت شده می‌توان به مراسم نوبان، مهارت ساختن و نواختن تنبوره از استان هرمزگان، مهارت باسنک و مراسم شوواری به پیشنهاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم، مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان به پیشنهاد استان همدان، شیوه سنتی فرآوری پنیر در مغار روستای اروانه و شیوه سنتی تهیه تلی شاهرود از استان سمنان اشاره کرد.

همچنین از استان کرمانشاه مهارت بنه‌بافی، سنت تهیه و هدیه دادن سیب میخک‌کوب و مهارت پخت غذای شوانانه و از استان اصفهان نیز مهارت پخت بریانی اصفهان و مهارت تهیه پولک رسی باغبادران در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسید.