وزیر کشور در گذرگاه مرزی شلمچه حضور یافت

وزیر کشور عصر جمعه بعد از بازدید و بررسی وضعیت دو گذرگاه خسروی در کرمانشاه و مهران در استان ایلام، به استان خوزستان رفت تا از مرز شلمچه نیز بازدید کند.

به گزارش گشت و گذار نیوز: اسکندر مؤمنی وزیر کشور عصر روز جمعه دوم شهریورماه ۱۴۰۳ ایلام را به مقصد آبادان ترک کرد تا از آنجا راهی گذرگاه مرزی شلمچه شود.

وزیر کشور پس از ورود به آبادان از سوی علی‌اکبر حسینی‌محراب استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استانی، استقبال و سپس عازم شلمچه شد تا روند تردد زائران و خدمت‌رسانی موکب‌های اربعین را بررسی کند.

از جمله برنامه‌های اعلام‌شده وزیر کشور در سفر به خوزستان، بررسی آخرین وضعیت تردد خودروهای زائران از پارکینگ این مرز، حضور در یادمان شهدای گمنام و همچنین پایانه مرزی شلمچه است.

علی‌اکبر حسینی‌محراب استاندار خوزستان و همچنین جمعی از مسئولان استانی، وزیر کشور را در سفر به شلمچه همراهی می کنند.

مرز بین‌المللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق واقع است.

منبع: میراث آریا