۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند

سخنگوی سازمان غذا و دارو، از اعطای مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو به چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی برای بهبود علائم کرونا خبر داد. به گزارش گشت و گذار، کیانوش جهانپور، با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری […]


سخنگوی سازمان غذا و دارو، از اعطای مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو به چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی برای بهبود علائم کرونا خبر داد.

به گزارش گشت و گذار، کیانوش جهانپور، با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری کووید ١٩ اخذ کرده اند، گفت: مجوز تولید موقت دو مورد از این فرآورده ها به مدت ۶ ماه صادر شده است.

وی با اشاره به جزئیات یکی از این فرآورده ها، افزود: اسپری دهانی(PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه و اکسیژن شریانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ادامه داد: همچنین شربت موکوزیفت حاوی عصاره آبی میوه ۲ گیاه و با توجه به مدارک کارآزمایی بالینی ارائه شده، جهت رفع علائم خستگی و بی اشتهایی در مبتلایان استفاده می شود.

به گفته جهانپور، برای دو فرآورده دیگر که مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کرده اند، هنوز مجوز موقت صادر نشده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، مصرف شربت استاپ سیویر را برای کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی مبتلایان موثر دانست و افزود: شربت آنوال اس که حاوی یک جزء گیاهی است، جهت بهبود برخی علائم کرونا معرفی شده است.