۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری حریم شهرها اتفاق می‌افتد

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری حریم شهرها اتفاق می‌افتد که برای جلوگیری از این حوادث کمپ‌های استراحت در این حریم‌ها ایجاد شده است. سی و هشتمین نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر با حضور مسئولین، خبرنگاران و مدیران ۳۲ استان که از طریق ویدئوکنفرانس در جلسه حضور داشتند در […]


معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری حریم شهرها اتفاق می‌افتد که برای جلوگیری از این حوادث کمپ‌های استراحت در این حریم‌ها ایجاد شده است.

سی و هشتمین نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر با حضور مسئولین، خبرنگاران و مدیران ۳۲ استان که از طریق ویدئوکنفرانس در جلسه حضور داشتند در روز سه شنبه ۲۱ اسفندماه در سالن سازمان میراث فرهنگی در حال برگزاری است.

در این جلسه ولی تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری حریم شهرها اتفاق می‌افتد که برای جلوگیری از این حوادث کمپ‌های استراحت در این حریم‌ها ایجاد شده است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی همچنین اظهارداشت: یک سری هماهنگ‌های نوروزی ۱۳۹۸ انجام داده اند که هر کدام در حوزه تخصصی خودشان بوده است.

وی در ادامه گفت: امسال ۲۲ دستگاه به عنوان یک وظیفه ملی در کنار ملت هستند که اگر مشکلی ایجاد شود به مردم کمک رسانی کنند.

تیموری تاکید کرد: هر حوزه سعی می‌کند خدماتی با کیفیت ارائه دهد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: عید نوروز امسال در دو عید مذهبی برخورد کرده که سعی بر آن است که نشاط و شوری که در روزهای باقیمانده سال و شروع سال آینده است به مردم تزریق شود که مردم با نشاط به زندگی و کار خویش در سال آینده برگردند.

وی افزود: جلوه بصری و زیبایی شهرمان بخشنامه شده است که این در فضای گردشگری بر روی مردم تأثیر خوبی می‌تواند بگذارد و برای کاهش تصادفات در مسیر سفر که ما آن را بخشی از سفر می‌دانیم چنین فضاهایی نه تنها بر زیباسازی شهر کمک می‌کنند بلکه تأثیر خوبی بر مردم می‌گذارند.

تیموری گفت: در ۲۵ روز گذشته از ۸ استان بازدید کرده است.