باغ کتاب تهران در لیست مکان‌های ناایمن شهر قرار گرفت

باغ کتاب در لیست مکان‌های ناایمن شهر تهران قرار دارد.

گشت و گذار نیوز: رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بر اساس گزارش سازمان‌های آتش‌نشانی و مدیریت بحران مجموعه باغ کتاب به‌لحاظ ایمنی شرایط نامناسبی دارد، گفت:

کوچک‌ترین آتش‌سوزی در این مجموعه همانند انبار باروت است.

مهدی پیرهادی در دویست‌وهشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکری با اشاره به گزارش‌های منتشر شده درباره برخی اماکن غیر ایمن در تهران گفت:

بخشی از اماکن غیر ایمن در سطح شهر تهران، برخی ساختمان‌های شهرداری، نهادها و دستگاه‌های دولتی هستند که بر اساس گزارش سازمان آتش‌نشانی و مدیریت بحران باید آن دسته از ساختمان‌ها که برای سازمان‌ها و نهادهای دولتی است و همچنین ساختمان‌های شهرداری رفع خطر شوند. متأسفانه به این ساختمان‌ها هیچ توجهی وجود ندارد در حالی که باید با قید فوریت ساختمان‌های شهرداری و دولتی رفع خطر شوند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد:

بر اساس گزارش سازمان آتش‌نشانی و مدیریت بحران برخی از این ساختمان‌ها وضعیت بسیار ناایمنی دارند. برای مثال باغ کتاب به‌لحاظ ایمنی شرایط نامناسبی دارد و کوچک‌ترین آتش‌سوزی در این مجموعه مثل انبار باروت می‌شود؛ بنابراین تقاضا دارم شهرداری تهران با قید فوریت همین امروز در خصوص ایمن سازی این مجموعه‌ها اقدام کند. بی‌تردید اگر اتفاقی در آنجا بیفتد اصلا قابل جبران نیست. اگر کسی گزارش مربوط به این مجموعه را بخواند قطعا شب نمی‌تواند بخوابد.
منبع: ایسنا