رویداد دست‌ساخته‌های چرمی در سعدآباد برگزار می‌شود

رویداد ملی سه‌گام با هدف پیوند هنرمندان حوزه دست‌ساخته‌های چرمی، در مجموعه تاریخی فرهنگی سعدآباد برگزار شد.

گشت و گذار نیوز: آثار منتخب کشوری هنرمندان و دست‌ساخته‌های چرمی در گالری سعدآباد، از تاریخ ۸ الی ۲۰ مهرماه و هم‌زمان با هفته گردشگری، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

در حاشیه این رویداد مریم جلالی، معاون صنایع دستی، ضمن تاکید بر استراتژیک بودن صنعت چرم بیان کرد:

هم‌زمانی هفته گردشگری با افتتاح این رویداد که معرفی چرم و دست‌ساخته‌های چرمی و یک صنعت دیرینه ایرانی در حوزه صنایع دستی است، به فال نیک می‌گیریم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی ادامه داد:

پایگاه‌های میراث فرهنگی و کاخ‌موزه‌ها، مکان‌های مناسبی برای نشان دادن هنر پیشین و امروزی کشور هستند. همکاری این پایگاه‌ها با معاونت صنایع دستی باعث تجلی همگرایی بین سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است که صنعتگران امروز ما بر پایه همان الگوهای آثار موزه‌ای به تولید محصولات خود می‌پردازند.

وی افزود:

حوزه چرم آبزیان و ماهی‌ها که تاکنون کمتر به آن توجه می‌شد و گاه دور ریخته می‌شود، در حال حاضر چرم پوست ماهی یک مزیت برای کشور محسوب می‌شود و هنرمندان کشور آن را به محصول تبدیل کرده‌اند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد:

رویداد ملی سه‌گام توجه تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و خلاقان این عرصه را با هدف ایجاد زنجیره ارزش موثر جلب می‌کند و این همگرایی خود بسیار حائز اهمیت است.

نمایشگاه رویداد سه گام تا بیستم مهرماه جاری در گالری سعدآباد واقع در ضلع شمالی مجموعه برپا خواهد بود.
منبع: کجارو