نمایشگاه عکسی با عنوان «طهران دیروز، تهران امروز» در کاخ نیاوران
همزمان با هفته ملی گردشگری و بزرگداشت ۱۴ مهر که به روز تهران نامگذاری شده، نمایشگاه عکسی با عنوان «طهران دیروز، تهران امروز» در کاخ اختصاصی نیاوران گشایش یافت.
به گزارش گشت و گذار نیوز: بنابر اعلام روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران، به همت و مشارکت کاخ اختصاصی نیاوران و موزه کوشک احمد شاهی، ۱۷ تصویر از عکسهای تهران قدیم و تهران جدید اثر هادی استاد هاشمی (عکاس و تهرانگرد) در طبقه دوم کاخ اختصاصی نیاوران به نمایش عموم درآمد.
در این نمایشگاه عکسهای جدید شهر تهران در کنار عکسهای قدیمی آن به حالت مقایسهای در معرض نمایش عموم درآمده و حال و هوای بناها و محلههای مختلف این شهر، از ۱۶۰ سال پیش تا دهه ۵۰ خورشیدی و زمان حاضر را به تصویر کشیده است.
این نمایشگاه تا پایان مهرماه دایر است و همه روز از ساعت ۹ تا ۱۷ پذیرای گردشگران و علاقمندان به هنر عکاسی است.
منبع: ایسنا
ارسال دیدگاه